Iben sprang lørdag i Göteborg, 3.83m i en utrolig flot konkurrence med 3, der forsøgte på nationsrekord. Det lykkedes for Malin Dahlstrøm at sætte svensk rekord med flotte 4.43m, Caroline Bonde Holm forsøgte på danskrekord, 4.38m og Catrine Larsåsen på norsk rekord, 4.33m.
 
Ibens resultat lever ikke op til de sidste to stævner, hvor det blev til 4m og personlig rekord 4.14m - men det er nok ikke helt udtryk for, hvor godt hun egentligt er springende. Hun var således højt over 4.03 som var næste højde, hun sprang på, men toppede lidt for langt ude i forhold til standernes placering. I forhold til EM, arbejder vi meget med en fast plan for udviklingen i stænger og afstanden i afsættet og det lykkedes ikke rigtig i dag. Til historien hører, at Iben har været forkølet hele ugen og nok ikke er på toppen.
 
Vi prøver igen tirsdag til Sparta Indoor. Planen er, at Iben skal forsøge at springe med længere stænger, som en del af satsningen på DM inde i næste weekend og mhp højt niveau til EM i Paris. 
 
 
Mvh
Ole på færgen.
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap