Søndag den 21. november 2010: God dag i det århusianske for klubbens løbere

 

Anden runde af Puma Complete Running League (også kaldet Vinterturneringen) var henlagt til Århus, hvor der skulle løbes stafetløb i cross. Her havde Randers Freja Atletik tre deltagere med, som udgjorde et stærkt hold i ungdomsrækken tællende alle under 20 år. Og på trods af sygdom i perioden op til konkurrencen gjorde Viktor Rasmussen og Jacob Juncher det godt sammen med den raske og næsten altid friske Benjamin Raun.

Stafetløbet, som er en nyskabelse i årets turnering, bestod for de unge løbere af samlet set 18 x 1000m cross på en krævende rundstrækning. Hver løber skulle gennemføre mindst 4 omgange, men ellers var der frit slag, med hensyn til hvordan man lod hver løber gennemføre.

Holdet endte på en rigtig flot 7. plads i ungdomsrækken, selvom holdet bestod af to 15-årige (Jacob og Victor) samt 14-årige Benjamin. Drengenes tider pr omgang blev som følgende:


Jacob                                  3.38 min
Benjamin                            3.27 min
Viktor                                 3.30 min
Jacob                                 3.43 min
Benjamin                           3.29 min
Viktor                                 3.27 min
Jacob                                 3.55 min
Benjamin                           3.27 min
Viktor                                3.28 min
Benjamin                           3.30 min
Jacob                                 4.06 min
Viktor                                3.26 min
Benjamin                           3.33 min
Viktor                                3.32 min
Benjamin                           3.33 min
Jacob                                 3.49 min
Viktor                                3.19 min
Benjamin                           3.28 min

På den måde fik Benjamin løbet 7 omgange, Viktor 6 omgange og Jacob 5 omgange. Eftersom det var de fire hurtigste tider lagt sammen, som talte i det samlede regnskab individuelt, blev Viktor hurtigste mand skarpt forfulgt af Benjamin. Samlet blev det til henholdsvis en 15. og 20. plads til disse, imens Jacob endte på en 29. plads i det meget store felt. Så alt i alt en rigtig god præstation, som nok skal blive væsentligt forbedret de kommende år, når drengene kommer til at matche de andre løbere bedre aldersmæssigt.


En time før startskuddet på stafetløbet blev der afholdt et andet løb i samme område – nemlig anden runde af Århus 1900’s Orbicon Nytårscup, som havde omkring 700 deltagere på 5 og 10 km tilsammen. Her havde Randers Freja også deltagere til start, og det skal nævnes, at Morten Jespersen løb af med sejren på 10 km’eren i ny personlig rekord lydende på 32.49 min. Det var mildest talt noget af en overraskelse, da løbet blot blev taget som en god omgang træning i slutningen af en meget hård træningsuge. Samtidig løb Jesper B. Olesen også en flot personlig rekord hjem i den flotte tid 34.46 min, som han opnåede en sjetteplads med. Jesper er i det hele taget i enorm fremgang for tiden, så det er godt at se, at den øgede træningsmængde hjælper.

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap