Velkommen til Randers Freja Bordtennis!
 

Bjarne Sørensen

Døde d. 28.04.2016
 
Bjarne har gjort en kæmpe indsats for klubben på rigtig mange måder,
 som spiller, som leder og som en meget vellidt person.
 
Vores tanker går til Bjarnes familie.
Æret være Bjarnes minde.
 
Fra alle i Bordtennisafdelingen.
 
 

Bordtennisafdelingen hører til i STIGA-hallen på Agerskellet 48, hvor de ca. 80 medlemmer, i dag har nogle af Danmarks allerbedste træningsfaciliteter. Til den daglige træning er der 8 borde samt et bord hvor der er opstillet en bordtennisrobot. Klubben råder derudover over nogle gode omklædningsrum til både piger og drenge samt handicapvenlige toiletter og døre.

Klubben har gennem årene været helt i toppen af dansk bordtennis, med sølvmedaljer til de dygtige piger Maryann Allingham, Christina Thomsen, Lisa Nielsen samt Joan Frej tilbage i sæsonen 1992/1993.

Herrenes 1.hold har ligeledes præget toppen af dansk bordtennis, men her skal vi tilbage i 50´erne, hvor spillere som Niels Jørgen Olsen, Bjarne Sørensen og Ole Friis gjorde sig gældende. Nutidens hold spiller i serie 1 og serie 2. Da der er kommet penge i dansk bordtennis, sker der hele tiden en vandring mellem klubberne, alt efter hvor spillerne bliver tilbudt mest. Den gode gamle sociale klubånd, eksistere ikke så mange steder, men bliver stadig det største aktiv for Randers Freja bordtennis. 

 Råsted Ejendomme A/S

 
 

 

              STIGA-Hallen på Agerskellet.

Bordtennisafdelingen har været vært for et hav af arrangementer og regnes for en af de bedre arrangører, med gode faciliteter i de 3 Randershaller.

Afdelingen arrangerede i 1973 de nordiske mesterskaber, som blev en stor succes med den daværende formand Donald Kristensen som primus motor.

           

 
    
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap